• Gratis bezorging in Rheden
  • Gratis bezorging vanaf €45
  • Via Post.nl en DPD
  • Betaal veilig met Ideal en vvv-card
webshop » Tulip haak- en breinaalden

Tulip naalden

Tulip Brand

De traditie van het maken van naalden in Hiroshima gaat meer dan 300 jaar terug. Het merk Tulip is gevestigd in deze regio van Hiroshima en produceert naainaalden, haaknaalden en breinaalden voor handwerk. Atsushi Harada, de oprichter, hoopte een populair merk te creëren dat favoriet zou zijn bij alle gebruikers, door een kwalitatief hoogstaand product te ontwikkelen dat zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk is.

De huidige en tweede president, Kotaro Harada, zet de erfenis van de oprichter voort. Hij is toegewijd aan het verlenen van service en het zakendoen met integriteit door producten van topkwaliteit te leveren die bijdragen aan de samenleving, gericht op klanten die "Tulip-producten gebruiken om elke dag van hun leven te genieten".

Onze medewerkers zijn mensen die "onze klanten willen plezieren omdat ze dol zijn op Hiroshima en Tulip" en ze helpen het idee te promoten van "een bevredigend leven leiden dat begint met het gebruik van naalden".

Zelfs als we plannen maken voor en anticiperen op de toekomst, zullen we doorgaan met het opbouwen van onze expertise in technologie met behoud van onze traditionele technieken, om ons te blijven inzetten om een ​​bedrijf te zijn dat zowel betrouwbaar is als favoriet onder onze klanten.


Nog te verwachten ...............