Verzenden en retour

Verzenden;

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd.
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Wij verzenden met post.nl .
De prijs van een brievenbus pakket zijn € 4,20
De prijs van een pakket kost € 6,95

Gratis voor bestellingen vanaf €49,99

Uw bestelling komt direct bij ons binnen, afhankelijk van uw betaling maken wij uw bestelling in orde en wordt het de eerst volgende werkdag via post.nl.

Op het moment dat  uw bestelling wordt verzonden krijgt u een bericht met een T&T code ( track and trace ) waardoor u uw bestelling makkelijk kunt volgen naar uw adres of het door u opgegeven pakketpunt.

Heeft u gekozen voor het ophalen van uw bestelling dan krijgt  bericht wanneer u uw bestelling op kan halen, dit is in de meeste gevallen de volgende werkdag

 

Retour;  
Producten gekocht in de sale kunnen niet meer worden geretourneerd!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa min. 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Het is zeker niet de bedoeling uw retour zonder enig bericht vooraf bij ons retour te brengen. 
Wilt u dit toch? dan graag een bericht zodat wij weten dat u komt .
wij zullen nooit uw aankoopbedrag contact aan u terug betalen! Dit gaat altijd online via onze online kassa Mollie Of wanneer anders betaald met een tikkie. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dehaaknaald@hotmail.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. wij vragen u de producten in de originele verpakking retour te sturen.

Heeft u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen?  via contact kun u uw vragen stellen.

 

Succes met shoppen in onze webshop